Serveis

En què et podem ajudar?

k

Publicitat

Realització d’espots publicitaris, campanyes i productes per a televisió, cinema i xarxes socials amb el missatge adequat per a la vostra empresa.

Motion Graphics i animació 3D

La millor creativitat gràfica per als vostres projectes. Elaborem el disseny dels grafismes, etalonem i creem animacions 3D.

Documentals

Creació de documentals històrics, culturals o socials per explicar històries sorprenents a través dels seus protagonistes.

1

Drone

Oferim fotografies i vídeo RAW fins a 4K. Titulats per AESA, disposem dels permisos necessaris per mostrar-vos les millors imatges a vista d’ocell.

Esdeveniments

Congressos, jornades de team building, festivals musicals i tot tipus d’esdeveniments amb realitzacions multicàmera i streaming

Fotografia

Serveis professionals i reportatges fotogràfics per a capturar les millors imatges d’esdeveniments, instal·lacions o productes.

Una mica d’història

Fa més de 15 anys, dos amics es van reunir al voltant d’un cafè i van decidir crear una productora amb la voluntat de construir productes culturals, divulgatius i d’entreteniment de qualitat.

Durant tots aquests anys, aquella petita productora s’ha anat fent gran, hem incorporat a nous amics al nostre equip, hem creat documentals que ens han fet estimar la nostra història, hem après moltes coses del teixit empresarial del nostre país i hem gaudit de la dansa, la música, el teatre i tantes i tantes coses. Sobretot, però, hem tingut el privilegi de compartir una feina que ens fa despertar cada matí amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

I amb aquesta voluntat d’aprendre i de seguir gaudint del que fem, encarem el futur amb la il·lusió i les ganes d’ajudar-vos en allò que us faci falta.

Equip

Aquests som nosaltres