Som una productora formada per un equip versàtil, 
sempre atents a l’evolució i a les noves necessitats del mercat.

Equip

Sergi Guix
Realitzador
Operador de càmera
Editor i pilot de dron
Sergi Sala
Director de projectes
Realitzador
Editor
Gemma Roura
Gestió i producció de projecte
Tània Ribas
Realitzadora
Operadora de càmera
Editora
Pau Àvila
Realitzador
Operador de càmera
Editor i grafista
Pol Solé
Fotògraf
Operador de càmera
Editor i pilot de dron
Eva Bujons
Fotògrafa
Operadora de càmera
Editora
Núria Surrell
Gestió de xarxes socials

Audiovisual

Promocional
Corporatiu
Concert
Documental
A Zeba ens apassiona la imatge en moviment. Fa vint anys que vam començar a realitzar vídeos creatius i treballs documentals i des de llavors que no ens hem aturat. Hem estat testimonis d’excepció de l’evolució del món audiovisual durant els últims anys i hem assumit el repte de mantenir el llistó professional ben amunt. Ens agrada treballar per a institucions, empreses i particulars, oferint-los solucions que s’adaptin a la seva personalitat. Si teniu aquestes necessitats, sou al lloc adequat.

Fotografia

Promocional
Equip
“La fotografia és història” deien fa uns quants anys els més espavilats. Per sort, no els hi vam fer mai cas, perquè com deia Barthes: la fotografia és aventura, la fotografia és emoció, sorprèn, informa i significa. Però prou de filosofia: si heu arribat aquí és per veure un recull dels nostres treballs fotogràfics.

Esdeveniments

Sonorització
Il·luminació
Ens agrada l’univers dels esdeveniments perquè la relació amb el client és intensa però sovint gratificant. Escoltar-lo, oferir-li solucions, parlar amb proveïdors fins que arriben els dies on tot ha de sortir bé. Spoiler: de moment, tot ha sortit bé.

Altres serveis

Campanya comunicació
Disseny corporatiu
Motion Graphics
Maquetació
L’audiovisual és un sector que no para d’evolucionar i a Zeba ens agrada fer-ho amb ell. Perquè ens apassiona la creació de continguts i estratègies de comunicació i també utilitzar les noves eines tecnològiques, volar amb dron o veure la realitat augmentada o (aquest espai el reservem per tot el que anirà arribant).
Serveis
Audiovisual
Fotografia
Esdeveniments
Altres serveis

Subscriu-te al butlletí

He llegit i accepto la Política de Privacitat.